Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κιμάδες arrow Μπιφτέκια Σερβοκροάτικα (τσεβάπια)
Μπιφτέκια Σερβοκροάτικα (τσεβάπια) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από cmd353   
Τετάρτη, 19/01/11
20c457_b_420
Φωτογραφία απο το μέλος:
voulaskl
Υλικά (για περίπου 35-40 μπιφτέκια)
  • 1/2  κιλό  κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1/2  κιλό  κιμάς χοιρινός
  • 1  αυγό
  • 1/2  μέτριο  κρεμμύδι  στον τρίφτη
  • 4  σκελίδες  σκόρδο  λιωμένο
  • 1  κουταλάκι  αλάτι
  • 2  κουταλάκια  πιπέρι
  • 1  κουταλάκι  μοσχοκάρυδο
  • 4  κουταλάκια  πάπρικα
  • 1  κουταλάκι  σόδα
  • ελαιόλαδο  για άλειμμα
Εκτέλεση
  • Σε ένα βαθύ μπωλ, ενώνουμε τους κιμάδες και το αυγό. Ζυμώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι, την πάπρικα, το πιπέρι, τη σόδα και το μοσχοκάρυδο. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε μακρόστενους κυλίνδρους με μήκος 7-8 εκ. και διάμετρο 1-1,5 εκ.
  • Απλώνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί (ή με λαδόχαρτο), τα αλείφουμε από επάνω και ψήνουμε στο γκρίλ για 30 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα 1-2 φορές, μέχρι να κάνουν κρούστα και το εσωτερικό να έχει ψηθεί και αυτό.

Σερβίρουμε με τζατζίκι και χωριάτικη σαλάτα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9074
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 25-01-2011 09:13
 
μμμμμ!!! μας άνοιξες την όρεξη ....!!!! 
αν προλάβω θα τα φτιάξω σήμερα  
ευχαριστουμε πολυ cmd353
 
voulaskl

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/02/11 )