Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Παντεσπάνι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07
Υλικά:
3 φλυτζάνια αλεύρι
1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
2 βανίλλιες
1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
7 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τ ασπράδια
1/4 φλυτζάνι βούτυρο

Τρόπος παρασκευής
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C
Κοσκινίζετε το αλεύρι
Προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ και τις βανίλλιες
Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζετε την ζάχαρη με τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ενωθούν καλά τα
υλικά
Χτυπάτε τ ασπράδια σε μαρέγκα
Λιώνετε το βούτυρο
Στο μπωλ με τη ζάχρη και τ αυγά προσθέτετε εναλλάξ μαρέγκα και αλεύρι
Προσθέτετε σιγά σιγά το βούτυρο
Ψήνετε 20 -30 λεπτά
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )