Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πιπεροσαλάτα πικάντικη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Πέμπτη, 03/03/11
dsc_0091_420

Η αυνταγή ειναι της Α.Μπαρμπαρίγου,  

Υλικά
  • 500 γραμμ. φέτα μαλακή
  • 3 σκελίδες σκόρδο (εγω έβαλα 1/2 κ.γ σκόνη σκορδου)
  • 6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου, σε βαζάκι)
  • 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν (εγω εβαλα πάπρικα)
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μουλτι.
  • Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο. 
dsc_0092_420
Καλή επιτυχία!
 

Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 7942
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 08-03-2011 08:11
 
Ωραία ιδέα για μπουφέ :zzz
 
Flora
2. 08-03-2011 09:32
 
Τρελαίνομαι για διάφορα ντιπ και αυτό φαίνεται πεντανόστιμο και πανεύκολο!!
 
vago
3. 08-03-2011 11:40
 
Eγώ τη φτιάχνω ακριβώς όπως την προτείνει η Μπαρμπαρίγου και είναι εξαιρετική!
 
tamar
4. 08-03-2011 15:01
 
Υπέροχη!!
 
pastaflora
5. 10-03-2011 20:05
 
Καταπληκτική ιδεα! Θα το βαλω στα αγαπημένα και με πρωτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω
 
m54
6. 19-03-2011 13:32
 
Την ἐφτιαξα χθες και την τιμήσαμε! Μόνο που έριξα καταλάθος παραπάνω σκορδόσκονη και έγινε τούρμπο! Δεν μου βγήκε λεία όπως η δική σου όμως....και την χτήπησα καλά. Μάλλον έπρεπε να είχα ζεστάνει λίγο τις πιπεριές.
 
Marinaki
7. 19-03-2011 16:00
 
ταρινακι Την δευτερη φορα που την εκανα και εμενα δε μου βγηκε τοσο λεια ..ισως εχει να κανει με το ποσο σκληρη λη μαλακή ειναι η φετα.Ισως λοιπον ηταν λιγο πιο σκληρη γιατι η Αργυρω τονιζε ''μαλακη φετα''.Ειναι ομως μια γρηγορη και νοστιμη λυση!
 
margarita79
8. 19-03-2011 16:17
 
Ενδεχομένως την επόμενη φορά να βάλω ανθότυρο και να την αλατίσω ελαφρώς. Θα την κάνω σύντομα οπότε θα ενημερώσω.
 
Marinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 08/03/11 )