Η αυνταγή ειναι της Α.Μπαρμπαρίγου, Υλικά - 500 γραμμ. φέτα μαλακή
- 3 σκελίδες σκόρδο (εγω έβαλα 1/2 κ.γ σκόνη σκορδου)
- 6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου, σε βαζάκι)
- 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν (εγω εβαλα πάπρικα)
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μουλτι.
- Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 7942 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |