Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Διαίτης arrow Dukan - Πικρό κέικ αμυγδάλου με κρέμα πορτοκάλι
Dukan - Πικρό κέικ αμυγδάλου με κρέμα πορτοκάλι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Marianne   
Κυριακή, 28/11/10

Μέθοδος : 20 min/ Χρόνος μαγειρέματος 45 λεπτά / Χρόνος ξεκούρασης 3 ώρες / Φάση : Cruise

Συστατικά (8 μερίδες)

dukan

Για το κέικ :

  • 8 κ.σ. πίτουρο βρώμης
  • 4 κουταλιές της σούπας πίτουρο σιταριού
  • 2 κουταλιές της σούπας αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη
  • 6 κουταλιές της σούπας 0% λιπαρά fromage frais
  • 3 ολόκληρα αυγά + 3 ασπράδια
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά της σούπας πικρό αρωματικές αμυγδάλου
  • 2 κουταλιές της σούπας υγρό γλυκαντική ουσία.

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής την :

  • 1/2 λίτρο αποβουτυρωμένο γάλα
  • 1 βανίλια
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη γλυκαντικό
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο (ανεκτό)
  • 2 φύλλα ζελατίνης
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πορτοκαλί αρωματικές
Εκτέλεση

Οδηγίες για το κέικ :

  • Σ 'ένα μπολ, ανακατέψτε τα πίτουρα , γάλα σε σκόνη και το μπέικιν πάουντερ.
  • Προσθέστε το fromage frais και ανακατεύετε καλά, στη συνέχεια, προσθέστε το ολόκληρα αυγά και 3 ασπράδια αβγών. Ανακατώστε μέχρι μια ομαλή, ακόμη και μίγμα.
  • Ρίχνουμε το αρωματικές και γλυκαντικές ουσίες και ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίξτε σε ένα επίπεδο στρογγυλό πιάτο
  • Ψήνουμε για 45 λεπτά σε φούρνο σήμα 6 (180C). Ελέγξτε τη διαδικασία μαγειρέματος σύμφωνα με το φούρνο.

Για ζαχαροπλαστικής κρέμα της :

  • Ενυδατώστε 2 φύλλα ζελατίνας για 5 λεπτά σε κρύο νερό. Ρίξτε το αποβουτυρωμένο γάλα σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη βανίλια pod (στο παρελθόν κατά το ήμισυ και αποξέσεις). Φέρεται σε βρασμό.
  • Σ 'ένα μπολ, ανακατέψτε τους κρόκους με τη γλυκαντική ουσία, άμυλο αραβοσίτου και αρτυματικά
  • Όταν βράσει το γάλα, απενεργοποιήστε τη θερμότητα και αφαιρέστε την βανίλια pod κοπεί στα δύο.
  • Ρίξτε το γάλα σιγά-σιγά στο μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Βάλτε πίσω στην κατσαρόλα και πυκνώσει σε χαμηλή φωτιά. Όταν αρχίζει να βράζει, κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέστε τα φύλλα ζελατίνης.
  • Να αναιρέσει για 1 ώρα και στη συνέχεια κρυώσει για 2 ώρες στο ψυγείο για να του δώσει μια καλή συνοχή.

Τελικό στάδιο :

  • Όταν το κέικ είναι δροσερό, κομμένα σε 8 κομμάτια.
  • Στη συνέχεια, κομμένα τα κομμάτια στη μέση, κρατώντας ένα εκατοστό προς την άκρη.
  • Απλώστε την κρέμα με γεύση πορτοκάλι πάνω από κάθε κομμάτι.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 9917
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 02/03/11 )