Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μεθυσμένο κέικ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από m54   
Πέμπτη, 17/03/11

Την συνταγή αυτή την είχα ακούσει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση πριν πολλά χρόνια. Την ειχε παρουσιάσει ο Τερενς Κουικ .

Υλικά και εκτέλεση
  • Αγοράζουμε ενα κεικ απο ζαχαροπλαστειο (ή φτιαχνουμε εμεις)
  • Το κόβουμε σε τρια οριζοντια μερη.
  • Τα ποτιζουμε με ουισκυ (εξ ου και το όνομα) και απλώνουμε μια δόση μαρμελάδα της
  • αρεσκείας μας.
  • Στο τελευταίο κομμάτι απλώνουμε μαρμελάδα και στα πλάγια και το καλύπτουμε όλo
Καταπληκτικό ε?
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3905
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 22-03-2011 14:52
 
Συγνώμη δεν θα μουλιάσει το κέικ; θα το φάμε σαν σούπα ή με το κουταλάκι?  
 
Πόσο ουίσκυ θα το ...ποτίσουμε; και γιατί το κόβουμε στη μέση θα βάλουμε την...μαρμελάδα?  
Ειναι και μεθυσμένο και...γεμιστό...? 
 
Που κολάνε όλα αυτά?  
Μηπως πρέπει να μας διευκρινίσεις και άλλα πράγματα?  
Δεν έχω καταλάβει τίποτα από την ...περιγραφή σου...  
 
Ο κ.Κουικ τόφτιαξε ...αλλά πως??? γράψτα μας όλα και μην βιάζεσαι να τελειώσεις...για να...το ...φάς...μόνη σου... γιατί μας ανοιξες την ορεξη και εμεις δεν μπορούμε να φάμε τίποτα...!!!
 
pastaflora
2. 22-03-2011 20:12
 
Πολυ ευχαριστως να κανω πιο αναλυτική περιγραφη. Παιρνουμε το κεικ και το κοβουμε σε τρια οριζόντια μερη. Ραντιζουμε το πρωτο με ουισκυ , οπως θα ραντιζαμε για μια τουρτα. Απλωνουμε λίγη μαρμελάδα και βαζουμε επάνω το δευτερο κομμάτι . Κανουμε το ιδιο , δηλ. ραντιζουμε με ουισκυ και απλωνουμε μαρμελάδα. Βαζουμε το τριτο κομματι , ραντιζουμε με ουισκυ και απλώνουμε τη μαρμελάδα. Αυτη τη φορά καλύπτουμε και τα πλάγια . Αν θελουμε το κοβουμε στη μεση και εχουμε δυο κομμάτια. Ελπίζω αυτη τη φορά να εγινα πιο κατανοητή.
 
m54
3. 23-03-2011 14:32
 
Πάρα πολύ! Σε ευχαριστώ απο την καρδιά μου!! Νάσαι καλά!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 18/03/11 )