Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κέικ αλμυρό λαχανικών Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από kyriaki13   
Τρίτη, 22/03/11
Υλικά:
  • 3 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του
  • 250gr φρεσκο βουτυρο 
  • 1/2 φλιτζανιου καροτα σε κυβακια
  • 1/2      >>       αρακα
  • 1 μεγαλη κοκκινη πιπερια σε κυβακια
  • 5-6 φετες ζαμπον                >>
  • 350gr φετα θρυμματισμενη
  • 5 αυγα
  • 1 κουπα γαλα
Εκτέλεση:
  • Ζεματιζουμε για 5 λεπτα σε νερο που βραζει τα λαχανικα μας. Τα σουρωνουμε και τα στεγνωνουμε πανω σε στεγνη πατσετα. Τα σοταρουμε με μια κουταλια απο το βουτυρο και τα αφηνουμε να κρυωσουν.
  • Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο να αφρατεψει και ριχνουμε ενα ενα τα αυγα να ενσωματοθουν. Συνεχεια προσθετουμε το γαλα, το ζαμπον, τη φετα, τα λαχανικα και τελος το αλευρι λιγο λιγο ανακατευοντας.
  • Βουτυρονουμε μια φορμα και ριχνουμε το μιγμα. Ψηνουμε στους 170 βαθμους για 1 ωρα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8193
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 28-03-2011 19:29
 
Πολυ ωραια ιδεα και για τα παιδια!!!
 
margarita79
2. 28-03-2011 19:36
 
σε ευχαριστω...νοστιμο και υγιεινο!!!
 
kyriaki13

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 08/02/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός