Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Γλυκά arrow Χαλβάς Σαμιώτικος
Χαλβάς Σαμιώτικος Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07
Υλικά:
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια σιμιγδάλι
1/2 φλιτζάνι σουσάμι
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
2 κουταλάκια γλυκού κανέλλα

Τρόπος παρασκευής
Βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σιμιγδάλι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τις σταφίδες και το σουσάμι για λίγα λεπτά.
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το σιρόπι, ανακατεύοντας διαρκώς.
Τα ξαναβάζουμε στη φωτιά μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό και το αδειάζουμε σε φόρμα.
Το ξεφορμάρουμε όταν κρυώσει και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 13/06/07 )