Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Γλυκά arrow Χαλβάς Σαμιώτικος
Χαλβάς Σαμιώτικος Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07
Υλικά:
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια σιμιγδάλι
1/2 φλιτζάνι σουσάμι
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
2 κουταλάκια γλυκού κανέλλα

Τρόπος παρασκευής
Βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σιμιγδάλι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τις σταφίδες και το σουσάμι για λίγα λεπτά.
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το σιρόπι, ανακατεύοντας διαρκώς.
Τα ξαναβάζουμε στη φωτιά μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό και το αδειάζουμε σε φόρμα.
Το ξεφορμάρουμε όταν κρυώσει και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 13/06/07 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός