Συστατικά: - 5 φιλέτα γαλοπούλας πολύ λεπτά
- 5 κομμάτια bacon γαλοπούλας (είναι bacon με πολύ λίγα λιπαρά)
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Μισό κεσεδάκι light cottage cheese ή 5 κομμάτια τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- Μαύρο πιπέρι
- Λίγο αλάτι
| |
Προετοιμασία: - Απλώνετε τα φιλέτα σας σε λαδόκολλες και τα αλατοπιπερώνετε.
- Απλώνετε πάνω από κάθε φιλέτο ένα κομμάτι bacon γαλοπούλας.
- Βάζετε στο κέντρο κάθε φιλέτου λίγο cottage cheese (ή ένα από τα κομμάτια τυρί) και το 1/5 από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Τυλίγετε τα φιλέτα σε ρολά και μετά περιτυλίγετε το καθένα μέσα στην λαδόκολλά του. Χρησιμοποιείτε 2 οδοντογλυφίδες στο καθένα ώστε να «κάτσουν στη θέση τους».
- Τα τοποθετείτε σε Pyrex και τα περιχύνετε με το κρασί. Φροντίστε το σκεύος να έχει τέτοιο μέγεθος ώστε να καλύπτουν όλο τον πάτο του και έτσι το κρασί να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος τους.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς – πάνω κάτω αέρα) για 15 λεπτά, μετά αναποδογυρίστε τα στο σκεύος και ψήστε για ακόμα 15 λεπτά.. Αναλόγως τον φούρνο θα πρέπει να αρκεί ο χρόνος αυτός, αλλά καλό είναι να ανοίξετε ένα και να δείτε αν είναι επαρκώς ψημένο.
Αν το τυρί που διαλέξατε είναι πολύ αλμυρό, μην βάλετε καθόλου αλάτι. Σε μέρες PV μπορείτε να κάνετε τα ρολά πολύ πιο ενδιαφέροντα προσθέτοντας πιπεριές, μανιτάρια ή και άλλα υλικά… Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 12477 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |