Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Dukan - Σπανακόπιτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Celia   
Πέμπτη, 21/04/11
Υλικά
  • 3 ασπράδια
  • 1 κεσ. γιαούρτι 0%
  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 3-4 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • λίγο πίτουρο βρώμης για τα υγρά
  • αλάτι, πιπέρι

dukan

Εκτέλεση
  • Χτυπάμε τα ασπράδια με τον αυγογδάρτη να αφρατέψουν και συνεχίζουμε το χτύπημα μαζί με το γιαούρτι. Δεν θέλω μαρέγκα τα ασπράδια.
  • Προσθέτω το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ανακατεύω να αναμιχθούν τα υλικά καλά. Αν η ζύμη μου βγάλει πολλά υγρά προσθέτω 1-2 κουταλιές πίτουρο βρώμης.
  • Απλώνω λαδόκολλα στο ταψί μου και απλώνω το μείγμα ώστε το πάχος να ναι λεπτό.
  • Ψήνω στους 180 για 35-40 λεπτά. Αφού το βγάλω και το αφήσω να κρυώσει για 10', το αναποδογυρίζω σε ένα δίσκο, στις διαστάσεις του ταψιού, να βγάλω τη λαδόκολλα γιατί θα χει υγρασία και θα πανιάσει που λένε.

Σερβίρω με καπνιστό σολομό ή γαλοπούλα


Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 22979
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 18-11-2011 12:54
 
Celia το σπανάκι δεν το σοτάρεις με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο?
 
voulaskl
2. 18-11-2011 14:47
 
voulaskl το σπανάκι το μαραίνω ελάχιστα και τα κρεμμυδάκια-άνιθο ωμά. 
αν δεν θες να το μαράνεις, βάλε αλάτι και στύψε το στα χέρια σου για να βγάλει τα ζουμιά του.Εγώ προτιμώ τον 2ο τρόπο.
 
Celia

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 27/04/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός