Υλικά - 3 ασπράδια
- 1 κεσ. γιαούρτι 0%
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 3-4 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- λίγο πίτουρο βρώμης για τα υγρά
- αλάτι, πιπέρι
| |
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα ασπράδια με τον αυγογδάρτη να αφρατέψουν και συνεχίζουμε το χτύπημα μαζί με το γιαούρτι. Δεν θέλω μαρέγκα τα ασπράδια.
- Προσθέτω το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ανακατεύω να αναμιχθούν τα υλικά καλά. Αν η ζύμη μου βγάλει πολλά υγρά προσθέτω 1-2 κουταλιές πίτουρο βρώμης.
- Απλώνω λαδόκολλα στο ταψί μου και απλώνω το μείγμα ώστε το πάχος να ναι λεπτό.
- Ψήνω στους 180 για 35-40 λεπτά. Αφού το βγάλω και το αφήσω να κρυώσει για 10', το αναποδογυρίζω σε ένα δίσκο, στις διαστάσεις του ταψιού, να βγάλω τη λαδόκολλα γιατί θα χει υγρασία και θα πανιάσει που λένε.
Σερβίρω με καπνιστό σολομό ή γαλοπούλα Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 27344 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |