Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μουσταλευριά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07
Υλικά:
3 1/2 φλυτζάνια μούστο
1/2 φλυτζάνι νισεστέ
1/2 φλυτζάνι νερό
σουσάμι
κανέλλα
αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει
Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε
Μόλις βράσει το μέιγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει
Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει)
Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει
Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )