| Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 ώριμες ντομάτες
- 3-4 μεγάλες σουπιές καθαρισμένες κομμένες σε κομμάτια
- 1 ποτηράκι κρασί
- Λίγο άνιθο
- 1 φλυτζάνι ρύζι
- Αλάτι πιπέρι
|
Εκτέλεση - Πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι.
- Στη χύτρα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι.
- Προσθέτουμε τις σουπιές και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες αλεσμένες, τον άνιθο το σπανάκι και 2 ποτήρια νερό.
- Κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.
- Ανοίγουμε την χύτρα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ρύζι.
- Ανακατεύουμε αρκετές φορές να μην μας κολλήσει το ρύζι. Εαν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα και βράζουμε τόσο ώστε να μείνει το φαγητό με ελάχιστο ζουμί.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 8599 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |