Υλικά - 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 600γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
- μία σκελίδα σκόρδο
- 3/4 φλιτζανιού ξύδι
- 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση - Στο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά.
- Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για μισή ώρα.
- Μετά την πολτοποιούμε στο μίξερ.Την περνάμε από λεπτό σουρωτήρι και τη σιγοβράζουμε για μισή ώρα μέχρι να πυκνώσει.
- Την αφήνουμε να κρυώσει και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7355 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |