Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κέτσαπ σπιτική Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από giwta22   
Δευτέρα, 23/05/11
Υλικά
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 600γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
  • μία σκελίδα σκόρδο
  • 3/4 φλιτζανιού ξύδι
  • 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση
  • Στο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά.
  • Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για μισή ώρα.
  • Μετά την πολτοποιούμε στο μίξερ.Την περνάμε από λεπτό σουρωτήρι και τη σιγοβράζουμε για μισή ώρα μέχρι να πυκνώσει.
  • Την αφήνουμε να κρυώσει και τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7355
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 31-05-2011 21:48
 
Πόσο καιρό διατηρείται στο ψυγείο?
 
voula
2. 02-06-2011 20:19
 
Η συνταγή δεν έλεγε.Εγώ την κρατάω μία με δύο βδομάδες.Αν θέλεις μπορείς να κάνεις τη μισή δόση για να την τελειώσεις πιο γρήγορα.
 
giwta22

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 28/05/11 )