Υλικά για 6 θήκες (6 ημέρες) - 6κγ κακάο κοσκινισμένο
- 5κγ ζάχαρη natreen
- 7-8κσ γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη regilait (από
- βασιλόπουλο)
- 3-4 σταγόνες άρωμα βανίλια
- γάλα φρέσκο τόσο όσο να γίνει ένα μίγμα αραιό (περίπου 250ml)
|
|
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και το ζεσταίνουμε για λίγο για λιώσει το γάλα σε σκόνη, όχι πολύ, ισα ισα ......
- Μοιράζω το μίγμα σε θήκες για παγωτό με 6 θέσεις.....μετά κατάψυξη.....και μετά ένα παγωτό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το κανονικο!!!!!!!!!!
Τελειο για το καλοκαίρι. Περιμένω να μου πείτε εντυπώσεις Καλή επιτυχία
Για να βγαίνει το παγωτό πιο εύκολα απο τη θήκη ρίχνω λίγο νερό βρύσης εξωτερικά η το αφήνω για 5 λεπτά εξω Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 31002 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |