Υλικά
- 1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 2 αυγά
- ½ φλ. τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 2 κ.γ κανέλα
- ½ κ.γ γαρύφαλο
- 3 φλ. τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ
- 2 κ.γ μπέικιν
- 1 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα
Εκτέλεση - Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και χτυπάμε στο μίξερ για 4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα καρύδια ανακατεύουμε ελαφρά και αδειάζουμε σε φόρμες ατομικές ή ταψί για μάφινς και αδειάζουμε σε ατομικές φόρμες βουτυρωμένες και πασπαλισμένες με ζάχαρη.
- Πάνω από κάθε μάφιν βάζουμε από μισό καρύδι και ψήνουμε για 20-30 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.
Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7840 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |