Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχαράκι με πιπεριές και ελιές
Μοσχαράκι με πιπεριές και ελιές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από reniam   
Παρασκευή, 09/09/11
430_425
Υλικά
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
  • 1 μικρή κίτρινη πιπεριά
  • 1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά
  • 1 μεγάλο κρεμμίδι
  • Μισή κούπα φασόλια κόκκινα από κονσέρβα (προαιρετικά) 
  • 200 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • 2-3 καρότα (προαιρετικά)
  • 1-2 ξύλα κανέλας
  • 2-3 καρφιά γαρίφαλο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο μαϊντανό για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
  • Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει (για μισή ώρα περίπου) και το στραγγίζουμε καλά.
  • Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, τα καρότα, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε ροδέλες και τις ελιές.
  • Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρασί, τις ντομάτες, τις ελιές, τα καρότα, τα φασόλια, το αλάτι, το γαρίφαλο, την κανέλα και τέλος τις πιπεριές με το κρεμμύδι.
  • Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει (30-40 λεπτά περίπου) χωρίς να το ανακατεύουμε εως ότου μαλακώσει
  • Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό

Συνοδεύεται από ρύζι, μακαρόνια, πουρέ ή τηγανητές πατάτες.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5045
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 15/09/11 )