Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Dukan PP- Μπακαλιάρος πλακί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από depyd310   
Παρασκευή, 09/09/11
Υλικά
  • 500 γρ.μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • μαϊντανό
  • 1 φλυτζάνι ντομάτα κονκασέ
  • πιπέρι -λίγο αλάτι
Εκτέλεση
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με νερό να μαλακώσουν
  • Ρίχνουμε την ντομάτα, βράζουμε για 10 λεπτά προσθέτοντας λίγο νερό για να μην στεγνώσει και προσθέτουμε  τον μαιντανό.
  • Σε ένα πυρέξ βάζουμε την μισή σάλτσα, τοποθετούμε επάνω τα φιλέτα ψαριού και τα καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα.
  • Ψηνουμε στο φούρνο στούς 170ο για μισή ώρα ,να ψηθεί το ψάρι

Σε μέρες ΡV μπορείτε να προσθέσετε πιπεριά και κολοκυθάκια σε φέτες.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 12526
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 18/11/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός