Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ραβανί Νο.10 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vanilia   
Πέμπτη, 17/11/11
Υλικά
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 κούπες σιμιγδάλι χοντρό
  • 2 1/2 κούπες ζάχαρη
  • 2 1/2 κούπες  γάλα
  • 250 γρ. μαργαρίνη
  • 4 αβγά
  • 1 βανιλέτα
  • ξύσμα λεμονιού
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Υλικά για το σιρόπι
  • 4 κούπες ζάχαρη
  • 5 κούπες νερό
  • φλούδα λεμονιού
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη για 3 λεπτά προσθέτουμε σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180β κελσίου για 45 εως 60 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
  • Φτιάχνουμε το σιρόπι και σιροπιάζουμε το γλυκό.

Ζεστό σιρόπι, κρύο γλυκό ή και αντίστροφα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4957
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/11/11 )