Yλικά : - χυμό από ένα μέτριο λεμόνι
- ξύσμα λεμονιού
- 1 αυγό
- 4-5 κουταλιές ζαχαρίνη
| |
Εκτέλεση: - Ζεσταίνουμε το χυμό και το ξύσμα στο τηγάνι.
- Χτυπάμε (ελαφριά) τη ζαχαρίνη με το αυγό.
- Όταν ζεσταθεί ο χυμός τον προσθέτουμε λίγο λίγο στο μείγμα και χτυπάμε πολύ πολύ αργά (αλλιώς θα μας γίνει ομελέτα).
- Όταν έχει ομογενοποιηθεί το μείγμα το ξαναρίχνουμε στο τηγάνι μέχρι να αρχίζει να πήζει. Ανακατεύουμε συνεχώς.
- Το βάζουμε σε ένα αεροστεγώς κλεισμένο βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο.
... η οποία να τονίσω πήγαινε φανταστικά με τα μπισκότα βρώμης και τα μπισκότα κανέλας! Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 11645 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |