Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κότσι μοσχαρίσιο με κρασί
Κότσι μοσχαρίσιο με κρασί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από vago   
Πέμπτη, 08/12/11
mas_105_425
Υλικά:
  • 4-5 μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ροδέλες
  • 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 νεροπότηρο κρασί λευκό
  • 2 ντομάτες τριμένες
  • 1 κύβο βοδινού
  • λίγο αλεύρι
  • λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε γάστρα.
  • Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Σβήνουμε με το κρασί, και προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και διάφορα βότανα για άρωμα π.χ. θυμάρι, βασιλικό κλπ).
  • Αφήνουμε να πάρει μία βράση και κατόπιν περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.
  • Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε σε στους 150C για περίπου 2 ώρες. 
mas_106_425
Καλη όρεξη!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7796
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 12-12-2011 13:25
 
Ω ωραια προταση βαγγο!Με μπυρα το εχω κανει ενω με κρασι οχι .Θα δοκιμαστει!!!
 
margarita79
2. 15-12-2011 10:26
 
Και εγώ δεν το ήξερα με κρασί και ντομάτα. Ωραίο φαγητό βάγγο
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 12/12/11 )