Υλικά - 1 ζαχαρούχο γάλα
- 180γρ. βούτυρο
- 250γρ. κουβερτούρα
- 40γρ. κακάο
- 4 αυγά
- 300γρ. ζάχαρη
- 200γρ. αλεύρι
- 100γρ. φουντούκια στο μπλέντερ ή άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
Εκτέλεση - Βράζουμε το ζαχαρούχο σε μια κατσαρόλα για 3 ώρες με 3 ½ μέχρι να γίνει καραμέλα και αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε μια κατσαρόλα μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά τα υπόλοιπα υλικά.
- Απλώνουμε το μισό μείγμα σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα, ρίχνουμε κουταλίτσα-κουταλίτσα το μισό μείγμα από το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε την διαδικασία άλλη μια φορά.
- Ψήνουμε στους 170oC για 35-40' και αφήνουμε να κρυώσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 7459 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |