Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πέρκα στην κατσαρόλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Σάββατο, 17/03/12
Υλικά
  • 1 κιλό περίπου πέρκα σε φέτες ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας
  • 3/4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κούπα λάδι
  • 1 κουταλιά ντοματοπελτέ ή 4 ώριμες ντομάτες
  • 1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κούπα λευκό κρασί
  • 1 κεφάλι σκόρδου ψιλοκομμένο
  • Χυμό 1 λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένουμε, στραγγίζουμε καλά τα κομμάτια του ψαριού, τα περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού και τα αφήνουμε για μια ώρα περίπου.
  • Βάζουμε σε μια φαρδιά κατσαρόλα το λάδι, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 2 κούπες νερό, το σκόρδο, το μαϊντανό, το πιπέρι και λίγο αλάτι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου.
  • Βάζουμε από πάνω προσεκτικά τις φέτες ψαριού, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσουν για άλλα 15-20 λεπτά (αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό ακόμη).

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6240
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 19/03/12 )