Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχαράκι με ελιές και πιπεριές
Μοσχαράκι με ελιές και πιπεριές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Δευτέρα, 19/03/12
Υλικά
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά (όχι καυτερή)
  • 1 μικρή κίτρινη πιπεριά
  • 1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά
  • 200 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (μαμούθ)
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • 2-3 καρότα (προαιρετικά)
  • 1-2 ξύλα κανέλας
  • 2-3 καρφιά γαρίφαλο
  • Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
  • Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει (για μισή ώρα περίπου) και το στραγγίζουμε καλά.
  • Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, τα καρότα, τις πιπεριές και τις ελιές.
  • Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρασί, τις ντομάτες, τις ελιές, τα καρότα, το αλάτι, το γαρίφαλο, την κανέλα και τέλος τις πιπεριές.
  • Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει (30-40 λεπτά περίπου) χωρίς να το ανακατεύουμε για να μην "σπάσει" το κρέας.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 4823
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 17-04-2012 18:29
 
πολυ ωραιο φαινετε! καποια στιγμη θα το δοκιμασω!! βαλε μας και φωτο μολις το φτιαξεις.
 
georgi79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 21/03/12 )