Μοσχαράκι με ελιές και πιπεριές |
|
Έχει υποβληθεί από zouboulia
|
Δευτέρα, 19/03/12 |
Υλικά - 1 κιλό μοσχάρι
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά (όχι καυτερή)
- 1 μικρή κίτρινη πιπεριά
- 1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 200 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (μαμούθ)
- 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
- 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 κιλό ώριμες ντομάτες
- 2-3 καρότα (προαιρετικά)
- 1-2 ξύλα κανέλας
- 2-3 καρφιά γαρίφαλο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση - Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει (για μισή ώρα περίπου) και το στραγγίζουμε καλά.
- Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, τα καρότα, τις πιπεριές και τις ελιές.
- Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρασί, τις ντομάτες, τις ελιές, τα καρότα, το αλάτι, το γαρίφαλο, την κανέλα και τέλος τις πιπεριές.
- Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει (30-40 λεπτά περίπου) χωρίς να το ανακατεύουμε για να μην "σπάσει" το κρέας.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 4823 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 21/03/12 )
|