Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καρμπονάρα με κάρρυ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από Mintziriki   
Κυριακή, 18/03/12

 Πεντανόστιμη και πλουσια!

Υλικά
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • 7-8 φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • οτιδήποτε αλλαντικό, εκτός σαλάμι (ζαμπόν-γαλόπουλα-μπέικον-παριζακι)
  • 3 κουταλιές της σούπας άσπρο κρασί
  • knorr βοδινό η' λαχανικών
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι κάρυ
  • φρεσκοτριμμενο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • προαιρετικά προσθέτουμε και filadelphia στο τέλος
Ας ξεκινησουμε λοιπον....
  • Ωσπου να γινει η σαλτσα βαζουμε τα μακαρονια να βρασουν! Αρχικα, σε ενα κατσαρολακι βαζουμε μια με μιαμιση κουταλιά της σουπας βούτυρο και περιμενουμε ωσπου να λιωσει.
  • Στη συνεχεια προσθετουμε 3-4 σκελίδες σκορδου, τις οποιες εχουμε χοντροκοψει. Μολις ροδισουν προσθετουμε τα μανιτάρια, τα οποια εχουμε καθαρισει και κοψει σε ροδελες και τα αφηνουμε μεχρι να μαλακωσουν, βαζουμε οτιδήποτε αλλαντικό της αρεσκιας μας (ζαμπόν, γαλόπουλα, μπέικον, παριζακι), συνηθως βαζουμε μπέικον και το αφηνουμε να βγαλει το λιπος του και να τηγανιστειι σε αυτο.
  • Μολις το μπέικον ''μαζεψει'' και εχει ψηθει, σβηνουμε με ασπρο κρασι και το αφηνουμε σχεδον 10-15 λεπτα.
  • Στη συνεχεια ριχνουμε ενα knorr βοδινο ή λαχανικων και περιμενουμε μεχρι να λιωσει στα ζουμια του. Περιχυνουμε με κρεμα γαλακτος και βαζουμε μισο με ενα κουταλακι καρρυ (αναλογα πως το θελουμε).
  • Μολις η σαλτσα αρχιζει να δεσει, βαζουμε το πιπερι και 1/4 του κουταλιου μουσταρδα.

Αν θελουμε βαζουμε και το τυρι κρεμα.

Ετοιμο!!!!!!!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3655
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 23-03-2012 12:25
 
Ειναι πολυ ωοστιμη και εχει σχετικα γρηγορη προετοιμασια! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ! :grin
 
mintziriki
2. 16-07-2012 00:16
 
 
mintziriki
3. 19-07-2012 17:17
 
 
mintziriki
4. 21-07-2012 17:58
 
(φωτογραφικό υλικό από: http://www.i-live.gr,  
http://www.myphiladelphia.gr
 
mintziriki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 24/04/12 )