Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πίτες-Ψωμιά arrow Πιτάκια Καλαμποκιού
Πιτάκια Καλαμποκιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
1/2 φλιτζάνι Αλεύρι
1 Αυγό(ά)
20 γρ. λιωμένο Βούτυρο
1/2 φλυτζάνι άπαχο Γάλα
1 φλιτζάνι (200 γρ.) στραγγισμένο Καλαμπόκι κονσέρβα
2 φρέσκα ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκι(α)
1/3 φλυτζανιού Πολέντα

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε σε ένα μπολ την πολέντα, το αλεύρι κοσκινισμένο, τα κρεμμυδάκια και το καλαμπόκι. Προσθέστε το αυγό, το γάλα και το βούτυρο και ανακατώστε καλά. Ρίξτε 2 κοφτές κουταλιές από τη ζύμη πάνω στη ζεστή και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά από κάτω. Γυρίστε και ψήστε τα ώσπου να ροδίσουν κι από την άλλη πλευρά και να ψηθούν μέχρι μέσα.
Συνταγές στις οποίες χρησιμοποιείται: Πιπεράτες Μπριζόλες με Πιτάκια Καλαμποκιού
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )