Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ομελέτα φουρνιστή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Τρίτη, 29/05/12
Υλικά (για 2 άτομα)
  • 4 αυγά
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους (ξεσποριασμένη)
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο με πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 κουτ.της σούπας τυρί (2 κεφαλογραβιέρα & 2 ρεγκάτο)
  • αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 κουτ. της σούπας βούτυρο (για το ταψί)
  • 1 κουτ.της σούπας ρίγανη ξερή
Εκτέλεση
  • Σε ένα αντικολητικό τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικό για 3-4 λεπτά.
  • Σπάμε τα αυγό σε ένα μεγάλο μπόλ και τα χτυπάμε με το σύρμα. 
  • Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 14εκ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. 
  • Βάζουμε το ταψι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα και να σφίξουν τα αυγά.

Σερβίρετε ζεστή και μπορείτε να τη συνοδέψετε  με πράσινη σαλάτα.

Buon appetito!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3702
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 02/06/12 )