Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Αγριογούρουνο κοκκινιστό
Αγριογούρουνο κοκκινιστό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vago   
Σάββατο, 23/06/12
Αγριογούρουνο κοκκινιστό
Υλικά:
  • 1,5 κ. αγριογούρουνο 
  • 2 ποτήρια κρασί
  • 1 κονσέρβα ντοματάκια
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 2 καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 2 κλωνάρια σέλερυ
  • 2 φύλλα δάφνης
  • αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε μία λεκάνη με το ένα ποτήρι κρασί και το ένα φύλλο δάφνης. Αφήνουμε 2 ώρες περίπου στο ψυγείο και κατόπιν το αφαιρούμε και το στραγγίζουμε καλά.
  • Σωτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος. Συνεχίζουμε με τα καρότα και το σέλερυ κομμένα φετούλες και τέλος ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
  • Ανακατεύουμε να πάρει το κρέας χρώμα απ' όλες τις πλευρές, σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί και προσθέτουμε το φύλλο δάφνης, τα μπαχάρια, την κανέλλα, αλάτι και πιπέρι και τέλος τα ντοματάκια και τον πελτέ.
  • Συμπληρώνουμε 2 ποτήρια νερό και βράζουμε (σε χύτρα ταχύτητας) 30'. Ανοίγουμε τη χύτρα και βράζουμε λίγο ακόμα αν χρειάζεται για να δέσει η σάλτσα μας. 

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 48580
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 27-06-2012 17:13
 
Ωραία συνταγή αλλά πού να βρούμε αγριογούρουνο; :grin
 
lily74

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/07/12 )