Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Λαγός με μανιτάρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Δευτέρα, 25/06/12
Υλικά
  • 4 μπούτια λαγού
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα λάδι
  • 1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
  • 1 κούπα ζωμό κρέατος
  • 3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα
  • 1/2 κιλό μανιτάρια πορτσίνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Αλευρώνουμε τα μπούτια, τα τηγανίζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα αλατοπιπερώνουμε.
  • Ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα ρίχνοντας σταδιακά το ζωμό κρέατος.
  • Βάζουμε τα φύλλα μέντα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2633
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 29/06/12 )