Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Η καρμπονάρα μας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από labada   
Πέμπτη, 19/07/12
Η καρμπονάρα μας
Υλικά
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • ¼ πανσέτα, κομμένη σε κιβάκια
  • 1 φλ κρέμα γάλακτος
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 2 φλ παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κγ αλάτι
  • 1/4 κγ πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Βράζουμε τα μακαρόνια al dente και παράλληλα :
  • Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι με το λάδι την πανσέτα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει
  • Χτυπάμε καλά σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τους κρόκους, τη παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι
  • Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε πίσω στη κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε με το μείγμα των αυγών
  • Προσθέτουμε τη παντσέτα και το λίπος από το τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρετε αμέσως με επιπλέον παρμεζάνα από πάνω
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4514
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 26-07-2012 15:25
 
Μόλις τη φάγαμε τη μακαρονάδα σου και μας άρεσε πολύ. Φοβήθηκα τους κρόκους αλλά δε μύρισαν καθόλου. Μπράβο.
 
astakomakaronada
2. 31-07-2012 01:33
 
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! 
 
labada

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 23/07/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός