Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πέρκα ψητή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από labada   
Πέμπτη, 23/08/12
Πέρκα ψητή
Υλικά
  • 2 φιλέτα πέρκας
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
  • 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές φρέσκο ​​βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά ξίδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ψήνουμε το ψάρι στη σχάρα ή στο γκριλ για περίπου 4-5 λεπτά ανά πλευρά
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το ψάρι
  • Σερβίρουμε το ψάρι μας με όλα τα υλικά

Κάνω αυτή τη συνταγή και με κοτόπουλο, και καμιά φορά με μελιτζάνες αντί για ψάρι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10595
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 03-09-2012 16:19
 
Πολύ ωραία ιδέα! και τα λαχανικά μένουν φρέσκα και τραγανά και το ψάρι θα ψηθεί όσο πρέπει ;)
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 24/08/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός