Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπαστουνάκια μελιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Δευτέρα, 24/09/12
Υλικά
  • 650γρ μέλι
  • 3 κρόκους αυγών
  • 120γρ αμύγδαλα
  • 6κσ αλεύρι
  • 1κσ βούτυρο
  • ελάχιστη σόδα
Εκτέλεση
  • Σ'ένα μπολ βάζουμε όλο το μέλι, τους κρόκους και τη σόδα και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.
  • Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε, (αν είναι κοπανισμένα ακόμα καλύτερα), τα αμύγδαλα. Τα προσθέτουμε και αυτά μέσα στο μπολ όπως και το αλεύρι. Πρέπει να "ζυμώσουμε" το μίγμα έως πετύχουμε να γίνει μια μαλακή πάστα.
  • Αλευρώνουμε τον πάγκο μας και πλάθουμε μπαστουνάκια, ή όποιο άλλο σχήμα επιθυμούμε.
  • Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180C βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Καλή σας όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 2736
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 29-09-2012 13:54
 
Διαφορετική συνταγή. Γίνονται πολύ σκληρά?
 
soultana
2. 29-09-2012 20:24
 
ΥΟ ΑΚΡΙΒΏς ΓΊΝΟΝΤΑΙ; ΚΡΙΤΣΊΝΙΑ, Η ΣΑΝ ΜΑΝΤΟΛΕΣ Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΕς>
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 26/09/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός