Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πουλερικά arrow Υπερ-σάντουιτς Κοτόπουλου
Υπερ-σάντουιτς Κοτόπουλου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
2 κουταλάκια Αρωματικό πιπέρι
600 γρ. Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο
3 μέτριες Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
2 κουταλάκια Σάλτσα γουόρτσεστερ
1/3 φλιτζανιού Σάλτσα κέτσαπ
1/2 φλιτζάνι Σάλτσα μπάρμπεκιου
3 κουταλάκια Σάλτσα ταμπάσκο
8 χοντρές φέτες άσπρο Ψωμί ψημένο

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο με τις σάλτσες και το πιπέρι. Σκεπάστε βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Κόψτε τέταρτα τις πιπεριές, αφαιρέστε τα σπόρια και τις μεμβράνες. Ψήστε τες στο γκριλ ή σε πολύ ζεστό φούρνο, με τη φλούδα από πάνω, μέχρι να φουσκώσει και να μαυρίσει η φλούδα. Σκεπάστε τις πιπεριές με αλουμινόχαρτο για 5 λεπτά και ξεφλουδίστε τες.
Στραγγίστε το κοτόπουλο και πετάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε το κοτόπουλο και τις πιπεριές πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τις πιπεριές μέχρι να ζεσταθούν και το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει γύρω γύρω και να ψηθεί μέχρι μέσα. Κόψτε το κοτόπουλο σε φέτες και σκεπάστε το μαζί με τις πιπεριές για να τα διατηρήσετε ζεστά.
Αλείψτε 4 φέτες με το Γκουακαμόλ, βάλτε από πάνω το κοτόπουλο, την πιπεριά, το Κρεμμύδι Τσίλι, και τις υπόλοιπες φέτες ψωμί.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )