Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Βλάχικη γιαουρταβα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kostasmpakoulis   
Παρασκευή, 09/11/12
Υλικα
  • 2 κιλα μπουτι αρνισιο κομμενο σε ροδελες
  • 3 κιλα γιαουρτι προβειο
  • 6 αβγα
  • 6 κ.σ. αλευρι
  • 1 μικρο πακετακι μαργαρινη
  • αλατι, πιπερι
  • 1 κ.σ. φρεσκο δυοσμο
Εκτέλεση
  • Αλατοπιπερωνουμε καλα το κρεας και το αλοιφουμε παντου με την μιση μαργαρινη.
  • Τοποθετουμε σε ενα ταψι το κρεας μαζι με ενα ποτηρι νερο,σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο
  • και ψηνουμε στο φουρνο στους 180 βαθμους,για μιαμιση ωρα.
  • Ξεσκεπαζουμε το ταψι και ψηνουμε 40 λεπτα ακομη,περιχυνοντας πολυ συχνα το κρεας με
  • το ζουμι του.
  • Ανακατευουμε καλα το γιαουρτι,το αλευρι,τα αβγα και τον δυοσμο σε ενα μπολ και το περιχυνουμε στο κρεας.
  • Σκορπαμε και και την υπολοιπη μαργαρινη στο ταψι και ψηνουμε αλλα 15-20 λεπτα μεχρι να αποκτησει χρυσαφενια κρουστα η κρεμα.

Συνοδευετε με πρασινη σαλατα.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5677
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 11/11/12 )