Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ομελέτα με ζαμπόν και μανιτάρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Δευτέρα, 12/11/12
Υλικά
  • 6 αυγά
  • 150 γρ. μανιτάρια
  • 50 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα τυριά τριμμένα
  • 200 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Ομελέτα με ζαμπόν και μανιτάρια
Εκτέλεση
  • Βάζουμε τα μανιτάρια ΣΚΕΤΑ στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να βγάλουν το νερό τους και μόλις δούμε οτι αρχίζουν να μαραζώνουν βάζουμε το βούτυρο.
  • Προσθέτουμε στην συνέχεια το ζαμπόν και μόλις κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
  • Ετοιμάζουμε την ομελέτα.
  • Βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας και διπλώνουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 2986
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 15/11/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός