Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φασολάδα Ηπειρώτικη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Τρίτη, 13/11/12
Υλικά
  • 1/2 κιλό φασόλια μικρά
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
  • 3 καρότα
  • 1/2 νεροπότηρο λάδι
  • Δυόσμο ξερό
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Προετοιμασία

  • Μουλιάζουμε τα φασόλια όλη νύχτα.
Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα φασόλια μαζί με τα καρότα.
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον πελτέ μαζί με ένα ποτήρι νερό.
  • Έπειτα προσθέτουμε αρκετό δυόσμο τριμμένο, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Μόλις σωθεί το νερό βάζουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα με τα φασόλια και τα βράζουμε μέχρι να χυλώσουν.

Είναι καταπληκτική συνταγή!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4690
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 03-06-2013 10:54
 
Την φασολάδα την φτιάχνω με σέλινο, στην κλασική της εκδοχή. Σήμερα όμως που ήθελα να την φτιάξω είχα ξεχάσει να πάρω σέλινο οπότε δοκίμασα την συνταγή σου και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ! Ευχαριστούμε :)
 
soultana

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 15/11/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός