Υλικά - 2 κουτ. σουπας πίτουρο βρώμης
- 1 κουτ. σούπας πίτουρο σταριού
- 500 γρ. φρέσκα ασπρομανίταρα σε φέτες
- 1 μικρό κρεμμυδι ψιλοκομμένο
- 2 σφηνάκια κρασί
- 2-3 φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια
- 2-3 φέτες άρλα κομματάκια ή τριμμένο
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- θυμάρι, κόλιανδρο, αλάτι, πιπέρι
- 1 κουτ. σουπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μαζί με το θυμάρι και τον κόλιανδρο, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τη γαλοπούλα και σωτάρουμε μέχρι να πιει τα ζουμιά του.
- Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και το κρασί. Μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το μισό ποτήρι γάλα, μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα. Αφήνουμε λίγο να πιει τα υγρά και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
- Σε ένα μικρό ταψάκι (20 εκ. περίπου) βάζουμε μια λαδόκολα και πασπαλίζουμε επάνω τα πίτουρα. Από πάνω στρώνουμε προσεκτικά το μίγμα να πάει παντού και περιχύνουμε με το υπόλοιπο γάλα. Τέλος βάζουμε από πάνω το αρλα.
- Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 200 στην κάτω αντίσταση
Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 15381 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |