Επιλογές μελών
Σάββατο, 27/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Πουλερικά Κοτόπουλο καπαμά Καστοριάς
Κοτόπουλο καπαμά Καστοριάς |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Δευτέρα, 18/06/07 | |
Υλικά: 6 μεγάλα, σε φετάκια Κρεμμύδι(α) 1/2 κούπας Ελαιόλαδο 1 μεγάλο, σε μερίδες Κοτόπουλο 1/2 κούπας μαύρες Σταφίδες κορινθιακές 2 ξύλα Κανέλα 20 κόκκους Πιπέρι 1/4 κούπας για πιλάφι Ρύζι 1/2 κούπας Ζωμός κοτόπουλου Αλάτι γρεσκοτριμμένο Πιπέρι Τρόπος παρασκευής Αχνίστε τα κρεμμύδια και στραγγίστε τα καλά. Σοτάρετε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο λάδι να ροδίσουν ολόγυρα κι αφαιρέστε τα με τρυπητή κουτάλα. Προσθέστε στο λάδι το κρεμμύδι κι ανακατέψτε επάνω στη φωτιά 5', ώσπου να μελώσει. Προσθέστε τις σταφίδες, την κανέλα, αλάτι, τους κόκκους πιπέρι και τα κομμάτια του κοτόπουλου. Σκεπάστε και σιγοβράστε 30'. Αφαιρέστε την κανέλα. Προσθέστε το ρύζι και το ζωμό κότας και συνεχίστε να σιγοβράζετε το φαγητό 20' ακόμη, ώσπου να φουσκώσει το ρύζι. Πασπαλίστε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετέ το φαγητό ζεστό. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023