Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μανιταρόπιτα Νο.06 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Σάββατο, 05/01/13
Υλικά
  • 500 gr. μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 350 gr. κρέμα γάλακτος.
  • 250 gr. τυρί ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
  • 400 gr. τυριά τριμμένα (2 είδη αλμυρό και πικάντικο).
  • 200 gr. μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια (προαιρετικά)
  • Ασπρο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
  • Λαδώνουμε ένα μακρόστενο πυρέξ και απλώνουμε τη σφολιάτα με τις άκρες τις να γυρίζουν προς τα έξω.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Ξεπλένουμε και σουρώνουμε τα μανιτάρια.
  • Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το τυρί Φιλαδέλφεια το μπέικον τα τριμμένα τυριά και τα μανιτάρια προσθέτουμε πιπέρι (όσο θέλουμε) μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιόμορφο (αν βγεί πολύ πηκτό προσθέτουμε λίγο φρέσκο γάλα.)
  • Ρίχνουμε το μείγμα στο πυρέξ και σκεπάζουμε λίγο τις άκρες με τη σφολιάτα (για να μην χυθεί το μίγμα από την σφολιάτα γιατί όταν ψήνεται φουσκώνει).
  • Τρυπάμε τη σφολιάτα σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσει και ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω.

Αν θέλετε, αντι για κρέμα γάλακτος μπορείτε να βάλετε γαλατάκι σε μικρότερη ποσότητα φυσικα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5171
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 07/01/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός