Υλικά - 1 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα
- 2 κούπες αλεύρι
- 1 κούπα μπύρα
- Λάδι
Εκτέλεση - Πλένουμε καλά τα μύδια και τα αφήνουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίσουν
- Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπύρα μέχρι να γίνουν χυλός.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι μπόλικο λάδι και όταν κάψει καλά τηγανίζουμε τα μύδια αφού τα βουτήξουμε στον χυλό.
- Μόλις τηγανιστούν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5517 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |