Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κρουτόν (για σαλάτες) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Παρασκευή, 15/03/13
Κρουτόν (για σαλάτες)
Υλικά
  • το χυμό και το ξύσμα ενός λεμονιού
  • 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
  • μισό κουταλάκι πιπέρι
  • μισό κουταλάκι ρίγανη
  • μισή κούπα παρμεζάνα
  • λίγο μαϊντανό
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 φραντζόλες άσπρο ψωμί που έχουμε αφαιρέσει τη κόρα, κομμένο σε κύβους 2 με 3 πόντους
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας μαζί εκτός από το ψωμί και τ βάζουμε στο μπλέντερ. Τα χτυπάμε αρκετά, αλλά ελαφρά
  • Μόλις τελειώσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε τη σάλτσα στο ψωμί και ανακατεύουμε καλά
  • Απλώνουμε φύλλο ψησίματος σε ένα ταψάκι και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Ανακατεύουμε κάθε 5 λεπτά και τα παρακολουθούμε να ροδίσουν ομοιόμορφα
  • Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα φιλάμε σε αεροστεγές δοχείο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 3586
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 18/03/13 )