Επιλογές μελών
Παρασκευή, 26/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Πουλερικά Κότα λεμονάτη
Κότα λεμονάτη |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Δευτέρα, 18/06/07 | |
Υλικά: 1 Κοτόπουλο 1/2 κιλό Πατάτα(ες) 3 Λεμόνι(α) Αλάτι Πιπέρι Βιτάμ Τρόπος παρασκευής Αλείφουμε την κότα με βούτυρο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με κασσέρι και την τοποθετούμε στο ταψί. Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και την ψήνουμε για 1 ώρα πάνω-κάτω στους 250 βαθμούς. Στη συνέχεια, σκεπάζουμε την κότα με αλουμινόχαρτο και βάζουμε γύρω-γύρω πατάτες, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. Προσθέτουμε από επάνω κομματάκια βιτάμ και νερό μέχρι να σκεπάσει τις πατάτες. Φουρνίζουμε πάνω-κάτω. (Αν είναι δυνατόν, στον αέρα). |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023