Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κότα λεμονάτη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
1 Κοτόπουλο
1/2 κιλό Πατάτα(ες)
3 Λεμόνι(α)
Αλάτι
Πιπέρι
Βιτάμ

Τρόπος παρασκευής
Αλείφουμε την κότα με βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με κασσέρι και την τοποθετούμε στο ταψί.
Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και την ψήνουμε για 1 ώρα πάνω-κάτω στους 250 βαθμούς.
Στη συνέχεια, σκεπάζουμε την κότα με αλουμινόχαρτο και βάζουμε γύρω-γύρω πατάτες, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.
Προσθέτουμε από επάνω κομματάκια βιτάμ και νερό μέχρι να σκεπάσει τις πατάτες.
Φουρνίζουμε πάνω-κάτω. (Αν είναι δυνατόν, στον αέρα).
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )