Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κρέπες νηστίσιμες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Δευτέρα, 01/04/13
Υλικά
Για τη ζύμη:
  • Αλεύρι
  • Νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι
Για τη γέμιση:
  • Κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή κιμά σόγιας
Εκτέλεση
  • Αναλογίες δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Βάζουμε τόσο νερό και αλεύρι ώστε ο χυλός μας να μην είναι πολύ πηχτός.
  • Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το λαδώνουμε ελάχιστα με ένα πινέλο και βάζουμε μια λεπτή στρώση χυλού. Μόλις ροδίσει από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.
  • Τις γεμίζουμε με κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή με κιμά σόγιας (όπως τα κανελόνια).
  • Τοποθετούμε τις κρέπες σε ένα πυρέξ τις περιχύνουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα ή κρέμα γάλακτος φυτική και τριμμένο κασέρι νηστίσιμο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5799
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 29/04/13 )