Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ρεβυδοκεφτέδες No.04 (της Σάμου) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Δευτέρα, 06/05/13
Υλικά
  • 1/2 κιλό ρεβύθια
  • 2-3 κρεμμύδια τριμμένα
  • Δυόσμο μπόλικο ψιλοκομμένο
  • 1-2 κούπες αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Νερό
Προετοιμασία
  • Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από βραδίς σε άφθονο νερό.
Εκτέλεση
  • Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε σε γουδί ή στο μούλτι (να γίνουν τρίμματα).
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε το αλεύρι και νερό και τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια πηχτή μάζα.
  • Παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι.
  • Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη.
  • Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3652
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 10-05-2013 08:37
 
Μα συγνώμη, δεν χρειάζονται προβράσιμο να μαλακώσουν;
 
tsigkos59

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 10/05/13 )