Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τσιπούρες αυγολέμονο με σέλινο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Τρίτη, 21/05/13
Υλικά
  • 4 τσιπούρες
  • 1 κιλό σέλινο
  • Χυμό δύο λεμονιών
  • 1 αυγό
  • Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε το σέλινο, το πλένουμε, το κόβουμε και το μισοβράζουμε.
  • Καθαρίζουμε τις τσιπούρες.
  • Στον πάτο μιας κατσαρόλας στρώνουμε το σέλινο, βάζουμε από πάνω τις τσιπούρες, προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί για 15 λεπτά περίπου.
  • Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών και ζωμό από το φαγητό μας και ρίχνουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα.
  • Ανακινούμε την κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2704
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 25/05/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός