Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σνίτσελ γεμιστό Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Σάββατο, 29/06/13
Υλικά
  • 4 σνίτσελ χοιρινά
  • 4 λεπτές φέτες ζαμπόν
  • 100 γρ. γραβιέρα σε ραβδάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά, σε λεπτές λωρίδες
  • 1 πράσινη πιπεριά, σε λεπτές λωρίδες
  • 1 μέτριο καρότο, σε λεπτές λωρίδες
  • 1/4 κούπας λάδι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, σε δοντάκια
  • 1 μήλο, κομμένο στα τέσσερα
  • 1 1/2 κούπα ζωμό κρέατος
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/3 κούπας κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
  • Αλατοπιπερώστε τα σνίτσελ. Απλώστε μια φέτα ζαμπόν επάνω σε κάθε σνίτσελ και βάλτε στη μια άκρη 2-3 ραβδάκια γραβιέρας, 2-3 λωρίδες καρότου και μερικές λωρίδες κόκκινης και πράσινης πιπεριάς. Τυλίξτε τα σε ρολά και στερεώστε τα με οδοντογλυφίδες.
  • Σε μια κατσαρόλα βάλτε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, να μαραθούν. Προσθέστε το μήλο, το ζωμό και βράστε 5΄. Βάλτε μέσα στην κατσαρόλα τα ρολά, σκεπάστε και σιγοβράστε 30΄ περίπου, να μαλακώσουν τα σνίτσελ και να δέσει ελαφρά η σάλτσα. Βγάλτε τα με τρυπητή κουτάλα σε ζεστή πιατέλα και διατηρήστε τα ζεστά.
  •  Από τη σάλτσα αφαιρέστε τα μήλα και περάστε την υπόλοιπη στη μουλινέτα. Βάλτε την επάνω στη φωτιά, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ζεστάνετέ την ως το σημείο βρασμού.

Σερβίρετε τα σνίτσελ συνοδεύοντάς τα με ρύζι πιλάφι και περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 11605
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17/05/18 )