Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα γιαουρτιού
Κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα γιαουρτιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Τετάρτη, 10/07/13
Υλικά (για 6 άτομα )
  • 6 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς πέτσα
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 της κούπας λευκό κρασί
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 1 κουτ. γλυκού δυόσμο
  • Αλατοπίπερο

Για τη γιαουρτλού

  • 200γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 1/2 αγγούρι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Χαράζουμε τα φιλέτα κάνοντας 2-3 σχισμές στο καθένα.
  • Ανακατεύουμε το λάδι με το κρασί, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και βάζουμε μέσα τα φιλέτα να μαριναριστούν.
  • Τ' αφήνουμε στο ψυγείο 5-6 ώρες γυρίζοντας τα μερικές φορές. Κατόπιν τα ψήνουμε στη σχάρα, αλείφοντας συχνά με την μαρινάτα.
  • Ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού. Κόβουμε το αγγούρι σε κυβάκια αφού βγάλουμε τους σπόρους. Το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το λάδι, τον δυόσμο και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα φιλέτα μας ζεστά με τη δροσερή σάλτσα γιαουρτιού.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5281
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 13/07/13 )