Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Διαίτης arrow Κοτόπουλο αλα Κατρίν (με πιλαφι και μουσταρδα)
Κοτόπουλο αλα Κατρίν (με πιλαφι και μουσταρδα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από katerinan   
Σάββατο, 07/09/13
Υλικά
  • 1 φιλέτο σε κύβους
  • 1 κου/κι γεματο μουσταρδα dijon
  • 1 κουταλια γιαουρτι 2%
  • 1/2 φλ.κι καφε κρασι ασπρο (προαιρετικα)
  • 1 κ/λια γεματη πιτουρο βρωμης
  • αλατι, πιπερι, θυμαρι, ρίγανη, παπρικα γλυκια
Εκτέλεση
  • Σε ενα αντικολλητικο τηγανι (χαμηλη φωτια) ψηνουμε το κοτοπουλλο με λιγο νερο και αλατιζουμε. 
  • Όταν σχεδον εξατμιστει το νερο, προσθετουμε τη μουσταρδα διαλυμενη σε μισο φλυταζανακι νερο και προσθετουμε τα αρωματικα. Ανακατευουμε κσι προσθετουμε και το κρασι. Αφηνουμε για 1-2 λεπτα.
  • Κατεβαζουμε απο τη φωτια και αφηνουμε να κρυωσει λιγο (για να μην κοψει το γιαουρτι)
  • Βαζουμε στο φαγητο το γιαουρτι, ακομα λιγο νερο αν χρειαζετε και τη βρωμη για πολυ λιγο, απλα να ρουφηξει ολα τα υγρα η βρωμη.

Καλη σας ορεξη.

Η συνταγη αυτη μου βγηκε εντελως τυχαια. ξεκινησα να φτιαξω κοτοπουλο χωρις να ξερω τι να κανω, πετυχε! 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4724
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 10/09/13 )