Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γαλοπούλα με μέλι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Παρασκευή, 13/12/13
Υλικά
  • 4 φιλέτα γαλοπούλας
  • 1/2 κούπα σόγια σοε
  • 1 κουταλιά ούστερ σος
  • Λίγο σκόρδο σε σκόνη
  • 1-1 1/2 κουταλιά μέλι
  • Λίγο πιπερόριζα τριμμένη
  • Σουσάμι για γαρνίρισμα
  • Σπορέλαιο για τηγάνισμα

Προετοιμασία

  • Ανακατεύουμε την σόγια σος, την ούστερ σος, το σκόρδο, και την πιπερόριζα σε ένα σκεύος και βάζουμε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 2 ώρες περίπου.
Εκτέλεση
  • Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε ελάχιστο λάδι, γυρίζοντάς τα τακτικά.
  • Οταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το μέλι, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ακόμη (μέχρι να πήξουν τα υγρά του φαγητού).
  • Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα σερβίρουμε αμέσως.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4409
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 16/12/13 )