Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Άρθρα arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Ζυμαρικά πέστο και μπιζέλια
Ζυμαρικά πέστο και μπιζέλια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Πέμπτη, 06/02/14
Ζυμαρικά πέστο και μπιζέλια
Υλικά
  • 1,5 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 1/2 φλιτζάνια σάλτσα πέστο (χρησιμοποιώ έτοιμη σάλτσα Pesto)
  • 250 γρ ψιλοκομμένο σπανάκι (κατεψυγμένο)
  • 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 1/4 φλιτζάνια μαγιονέζα
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  • 1 1/2 φλιτζάνια μπιζέλια (κατεψυγμένα)
  • 1/3 φλιτζάνι κουκουνάρι
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10-12 λεπτά, al dente (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε συνδυασμό των ζυμαρικών, 2-3 είδη)
  • Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε ραντίζοντάς τα με λάδι για σταθούν
  • Έχουμε ετοιμάσει το σπανάκι και τα μπιζέλια, και τα βάζουμε σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Τα ρίχνουμε στα ζυμαρικά και γαρνίρουμε με το τυρί και τα κουκουνάρια. Ραντίζουμε με λίγο λάδι αν θέλουμε και σερβίρουμε
Καλή σας όρεξη
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3065
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 10/02/14 )