Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Μπούτια κοτόπουλο με πιπεριές και κρεμμύδια
Μπούτια κοτόπουλο με πιπεριές και κρεμμύδια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Eve17   
Τετάρτη, 12/02/14
 Το κοτοπουλο μέσα απο αυτή την συνταγη σταματά να ειναι στεγνό και βαρετό. Δένει τέλεια με τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Ενα χειμωνιάτικο φαγητο ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο. 
Υλικα
  • 8 Μπουτακια κοτοπουλο (κοπανακια)
  • 10 μέτριες πράσινες πιπεριες
  • 3 κόκκινες πιπεριές φλωρινης
  • 3 μέτρια κρεμμύδια (φετακια)
  • Σχεδον μια κουπα σάλτσα ντομάτας
  • 1 κουταλια σούπας πελτε ντοματας
  • Αλατι, πιπέρι, θυμάρι,μπουκοβο, παπρικα γλυκια
  • 1 κύβο λαχανικών
  • Μιση κουπα κοκκινο κρασι
  • Νερο όσο πάρει να σκεπαστουν
Εκτελεση
  • Κοβω τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα αφήνω στην ακρη
  • Σε ελαιολαδο σοταρω τα Μπουτακια και οταν πάρουν χρώμα τα βγάζω και τα κρατώ ζεστά διπλα
  • Στην ίδια κατσαρόλα βάζω να τσιγαριστουν τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τον πελτε, τα σβήνω με το κρασι
  • Επειτα προσθετω  τα μπαχαρικά ανάλογα με την προτίμηση μου και την σαλτσα ντοματας,τοποθετώ και παλι τα Μπουτακια μαζι με ολα τα υλικα. Προσθετω νεράκι τόσο όσο να σκεπαστουν, προσοχή όχι πολυ θελω το φαγητο να μείνει με την σαλτσουλα του. 

Εγω για εξοικονόμηση χρόνου τα κλεινω για 15 λεπτά στην χυτρα, αν κάποιος δεν έχει χυτρα χρειάζεται μια ωριτσα στην κατσαρόλα. 

Καλη επιτυχία..


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 3064
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 17-02-2014 10:47
 
οταν λετε πρασινες πιπεριες, ποιες εννοειτε τις σκουρες, τις ανοιχτες ή τις κερατο?
 
cookos
2. 17-02-2014 13:17
 
Μπορείτε να βάλετε είτε πράσινες κερατο είτε αυτές που ειναι για γέμισμα , εγω χρησιμοποιω Οποία έχω στο ψυγείο και οι δυο ποικιλίες ειναι το ιδιο ωραίες.
 
Eve17
3. 17-02-2014 15:11
 
Παντα η σκουρα πιπεερια ειναι νοστιμωτερη εχει πιο εντονο αρωμα και γευση!
 
pastaflora
4. 17-02-2014 16:24
 
Συμφωνώ απλά για ευκολία έδωσα αυτές τις δυο ποικιλίες. Με οποίο ειδος και να το κάνετε το σίγουρο ειναι πως το φαγακι ειναι νοστιμοτατο. :)
 
Eve17

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 16/02/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός