Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψαροπιτάκια τηγανητά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Σάββατο, 08/02/14
Υλικά
  •  Φύλλο κρούστας σε λωρίδες ανάλογα με την ποσότητα της γέμισης και των μερίδων.

Για την γέμιση

  • 1 φιλέτο  ψαριού  σε μπουκίτσες ψιλές μπορεί να ειναι από λαυράκι μέχρι  μπακαλιάρος  προσφυγάκι κλπ.
  • τρίμα φέτας,
  • άνηθο  
  • δυόσμο
  • 3 γαρίδες καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 αυγό ολόκληρο κτυπημένο
  •  αλάτι και πιπέρι 

Για το τηγάνι

  • λάδι
Πώς τα φτιάχνουμε

Σε ένα  μπώλ ανακατεύουμε τα υλικά της  γέμισης και κατόπιν παίρνουμε  μιά μιά λωρίδα φύλλου  την αλείφουμε με πινελάκι λίγο λάδι και της βάζουμε  στην ακρη μια  κουταλίτσα υλικό γέμισης...

Τα τυλίγουμε τριγωνάκια  και τα ρίχνω στο καυτό λάδι του τηγανιού να ροδίσουν και από τις δυό πλευρές....και είναι... έτοιμο το...μεζεδάκι!

Όπως ακριβώς κάνουμε και με τα τυροπιτάκια.... 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 1391
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 15-02-2014 17:56
 
Ωραία πιτάκια πρέπει να είναι αυτά. Δεν έχω φάει ποτέ ψαροπιτάκι. Μπράβο κα Αρεετή
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 12/02/14 )